Gebraden kalf voor Sayyid Abu al-Ala

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 229 in Mediterraneo .

Keuken:
Mediterraans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Duif en foie gras met satsuma-mandarijn en verse venkel pollen

Een recept uit  - Story on a Plate

Duivenmousse met truffelvinaigrette

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gevulde, gebraden duiven en kuikens of poussins met kippenlevervulling

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Warm wild of gevogelte met kersendressing

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades