110 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapdroge witte wijneikalfsschenkelknoflooklaurierolieolijfoliepeterseliepreirozemarijnselderijspecerijentijmtomaatuivleeswaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Marmita van kalfsvlees

Ingrediënten:
gemberpoeder, groente, kalfsvlees, koriander, olijfolie, peper, peterselie, saffraan, saffraanpoeder, tomaat, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Blinde vinken van kalfsvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, geklaarde boter, kalfsgehakt, kalfslapjes, knoflook, laurierblad, peper, sjalot, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, verse peterselie, wildfond, witbroodkruim, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kalfsvlees in witte saus - blanquette de veau

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouquet garni, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, kalfsborst, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, peper, prei, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kalfsjus en -farce

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cognac, dragon, eiwit, geklaarde boter, kalfsafsnijdsel, kalfsbotten, kalfsfond, kalfsvlees, laurier, peper, peperkorrels, pimentkorrels, rode wijn, room, sjalot, tomatenpuree, wintertruffel, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / saus
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Kalfsschenkel

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, kalfsbotten, kalfsschenkel, kalfsstaart, knoflook, laurier, peper, rozemarijn, sjalot, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Consommé met deeghoedje

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, eiwit, kalfsbotten, kalfsgehakt, knoflook, laurierblad, peperkorrels, peterselie, prei, rundergehakt, runderpoulet, sesamzaad, soepgroenten, tijm, tuinkruiden, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Bruine fond

Ingrediënten:
bleekselderij, braadvet, kalfsbotten, laurier, peperkorrel, peterselie, runderbotten, speklap, ui en wortel

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Soep met gevulde sla

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, brood, eidooier, kalfsvlees, kipfilet, majoraan, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, sla, vleesbouillon, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignons, citroensap, eidooier, kalfsnek, kalfsschouder, ui, witte peper, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kalfskotelet "Bellevue"

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, erwten, kalfskotelet, knolselderij, olie, witte peper, worcestershiresaus, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Kalfskop met ravigotesaus

Ingrediënten:
arachideolie, augurk, azijn, banaansjalot, bieslook, bleekselderij, bouquet garni, ei, grof zout, kalfskop, kalfstong, kruidnagel, laurier, tomaten, ui, witte peper, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Kalfstong met gribichesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, fleur de sel, gribichesaus, grove peper, kalfstong, knoflook, kruidnagels, laurier, peperkorrels, tijm, ui en winterwortel

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Ossobuco al Barolo

Ingrediënten:
barolo, bleekselderij, extra vergine olijfolie, gekruide bloem, kalfsschenkel, rozemarijn, runderbouillon, ui, vermout, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Diner / voorgerecht uit Heerlijk simpel:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, droge witte wijn, kalfstong, kappertjes, laurier, mayonaise, peperkorrels, peterselie, rucola, tonijn in olijfolie, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Kalfsjus

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbotten, knolselderij, kruidnagels, laurier, madeira, rozemarijn, tijm, tomaten, ui, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

ln melk gepocheerde kalfslever

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Haal meer recepten op...