Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Wraps met bresaola, rucola & parmezaan
- Ingrediënten:
- bresaola, citroensap, extra vierge-olijfolie, parmezaanse kaas, rucola en zoutflakes
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | artisjok, basilicum, biefstuk, citroen, ei, extra vierge olijfolie, griekse yoghurt, kaas, knoflook, munt, ossenhaas, peper, sla, vruchtensap, walnoten, waterkers, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Recept uit The naked chef:
Buffet / bijgerecht uit Green salads:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit The naked chef:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Eten en zo:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Avondmaal uit Fresh en light:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Ontbijt uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit de snelle keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie: