Wraps met bresaola, rucola & parmezaan

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 55 in Polpo .

Keuken:
Italiaans
Gang:
snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bresaola di manzo al caprino - Bresaola met geitenkaasdressing

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Bresaola met ei - bresaola condita

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Bresaola met olie en citroensap

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Involtini van bresaola en paprika

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel