Recept uit De pastabijbel:
Rigatoni met bresaola en paprika
- Ingrediënten:
- basilicum, bresaola, droge witte wijn, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rigatoni, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Bresaola wordt beschouwd als rauwe ham.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bresaola in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bresaola:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit delicious. magazine - 2007-04:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-06:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Salade:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept van Es' Factory:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Brunch / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel: