Bresaola met olie en citroensap

Je vindt dit recept op pagina 112 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vlees / rundvlees
Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bresaola di manzo al caprino - Bresaola met geitenkaasdressing

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Bresaola met ei - bresaola condita

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Involtini van bresaola en paprika

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Wraps met bresaola, rucola & parmezaan

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo