Bresaola met ricotta - involtini di bresaola alla ricotta

Je vindt dit recept op pagina 1150 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
brunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
salade / vlees / kaas
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Schotel met koude vleeswaren

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Tramezzini - Zachte sandwiches

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Affettati misti

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Bresaola-sandwich met eiwitmayonaise

Een recept uit Anne Cazor, Marion Guillemard en Julien Attard - Toprecepten voor de sifon