Bresaola, knolselderij, radijs & peterselie

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 186 in Polpo .

Keuken:
Italiaans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Waanzinnige aardappelsalade met mierikswortel, tuinkruiden en bresaola

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Amuse van bresaola gevuld met roomkaas en garnituur van ui en kappertjes

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Lekker lauwe lunchsalade

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Bruschetta Knolselderiemoulade en prosciutto

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light