Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloemkool, gember, groene paprika, groente, knoflook, komkommer, laurierblad, mosterd, olie, olijfolie, paprika, peper, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht / basisrecept uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit Home made:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit De Thaise keuken: