Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Eieren in rodewijnsaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bloem, bosui, boter, ei, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / ei/omelet/frittata
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, cognac, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, spek, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept van Food & Friends:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Brunch / lunch uit Nopi:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Keukenlab:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Home made:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]: