Eieren in rodewijnsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 100 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Scaloppine al limone - Schnitzels met citroen

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

aubergine- parmigiana

Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

gefrituurde artisjokken

Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Gehaktballetjes in ei-citroensaus

Een recept uit  - 101 ballen