Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Entrecôte minute
- Ingrediënten:
- entrecotes, grof zeezout, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, sjalot en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, fond, kalfsbotten, knoflook, kruiden, lardons, olie, paprika, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tomaat, ui, varkenszwoerd, vlees, volle jonge rode wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Okoko recepten:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?: