Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Kiliç şiş -Zwaardvis aan het spies
- Ingrediënten:
- citroensap, groene pepers, laurier, olie, peper, tomaat, ui, zout en zwaardvis
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bieslook, bleekselderij, boter, citroen, knoflook, laurierblad, olijfolie, peterselie, prei, rode paprika, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Recept uit Honey & co: