Gebratenes Doradenfilet auf Bohnengemüse mit Sardellen-Kapernjoghurt / Gebakken goudbrasemfilet op bonen met ansjovis-kappertjesyoghurt
Een recept van Alfons Schuhbeck.
Je vindt dit recept op pagina 258 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .
- Keuken:
- Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- ansjovis uit blik
- boter
- chilipoeder
- citroenrasp
- citroensap
- dijonmosterd
- dragon
- gedroogd bonenkruid
- gember
- goudbrasemfilet
- griekse yoghurt
- groentebouillon
- kappertjes
- knoflook
- laurier
- natron
- olijfolie
- orientaalse groente- em soepkruiden
- peper
- peterselie
- pimentkorrels
- sinaasappelrasp
- suiker
- tomaat
- ui
- zout
- zwarte oogbonen
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.