Bruine tomatensaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 68 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Dit recept kent de volgende ingrediënten: bloem, boter, bouillon, citroensap, laurierblad, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, tomaten, ui en wortel.

Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Heerlijk recept, maar heb je het boek niet? HeerlijkZoeken is een zoekmachine die kan zoeken door de boeken op je eigen boekenplank. Maar dan moeten we wel weten welke boeken jij hebt!

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Aubergineravioli met boter

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Zure saus met eierdooiers en bloem

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

In zijn geheel gebakken tong met krokant merg en bruine boter met soja

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Crumble Met Gebruinde Boter, Chocolade En Bramen

Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten