Recept uit Solo Food:
Procureurstoof met rode wijn en laurier
- Ingrediënten:
- bleekselderij, tomaat, knoflook, laurierblaadjes, procureur, rode wijn, ui, verse rozemarijn en vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, foelie, jeneverbes, kalfsbotten, kalfswang, knoflook, kruidnagel, laurierblad, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Solo Food:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: