Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, aubergine, boter, ei, laurierblad, nootmuskaat, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, pure chocolade, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Wijn van eigen bodem: