Langzaam gebraden lamsvlees met artisjokken en munt - cordero con alcachofas y hierbabuena

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 207 in Moro .

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Cotelettes à la Parisienne Escoffier

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Lam met aubergine-misocrème, olijventapenade, dragonmayo, artisjok en gegrilde aardappel

delicious. magazine - 2014-09

Gefrituurde aardappelen & artisjokbodems

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Aubergine-misocrème, olijventapenade, dragonmayo, artisjok en gegrilde aardappel met lam

delicious. magazine - 2014-09