P. Tryde

We hebben 2 boeken van P. Tryde waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van P. Tryde? Registreren is gratis!

Boeken van P. Tryde

Recepten van P. Tryde

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro:

Churros con chocolate

Ingrediënten:
bakpoeder, dikke room, kaneelstokje, melk, poedersuiker, pure chocolade, tarwebloem, zoete gecondenseerde melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / frituur / niet-alcoholische drank
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Paddestoelen met wheat berries

Ingrediënten:
citroensap, hele tarwekorrels, knoflook, komijnzaad, olijfolie, ui, verse koriander, wheat berries, wilde paddestoelen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Gebakken lever met gehakte salade en yoghurt-komijnsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, groene paprika, kalfslever, kerstomaat, knoflookteen, komijnzaad, komkommer, olijfolie, rode paprika, rode ui, verse bladpeterselie, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Turks
Soort:
vlees
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Turlu turlu

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, extra vergine olijfolie, gemalen piment, groene paprika, kikkererwten, knoflook, korianderzaad, raapje, ui, verse bladpeterselie, verse koriander, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Raapjes met azijn

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, raapjes, rode-wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Mojama met spinazie, oregano en citroen

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, majoraan, mojama, olijfolie, spinazie, oregano, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Zeeduivel met saffraanrijst - paella de rape con azafrán

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, knoflook, olijfolie, piquillopepers, saffraandraadjes, spaanse ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeeduivelfilet, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Citroendressing

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Asperges - esparragos

Ingrediënten:
asperge, basterdsuiker, citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Rode biet met yoghurt

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, knoflook, melk, nigellazaad, olijfolie, rode biet, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Bijgerecht / basisrecept uit Moro:

Dressing van sherryazijn

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, sherryazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Okra met granaatappelsiroop

Ingrediënten:
granaatappelsiroop, kaneelpoeder, knoflook, okra, olijfolie, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Gemarineerde olijven - aceitunas aliñadas

Ingrediënten:
bladpeterselie, gepekelde olijven, knoflook, korianderzaad, olijfolie, rode spaanse peper, sinaasappel, venkelzaad en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Bijgerecht / basisrecept uit Moro:

Yoghurtkaas - labneh

Ingrediënten:
fijn zeezout en yoghurt

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
zuivel / kaas
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:

Steurgarnalen in gekruide tomatensaus met karwij

Ingrediënten:
gedroogde rode spaanse peper, groene paprika, karwijzaad, knoflook, olijfolie, poedersuiker, pruimtomaten uit blik, steurgarnalen, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van P. Tryde