P. Tryde

We hebben 2 boeken van P. Tryde waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van P. Tryde? Registreren is gratis!

Boeken van P. Tryde

Recepten van P. Tryde

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Boven houtskool gegrilde kwartel met granaatappelsiroop

Ingrediënten:
dressing, gemalen kaneel, gemengde specerijen, granaatappel, granaatappelsiroop, knoflookteen, kwartel, sla, ui en waterkers

Keuken:
Libanees
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Turlu turlu

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, extra vergine olijfolie, gemalen piment, groene paprika, kikkererwten, knoflook, korianderzaad, raapje, ui, verse bladpeterselie, verse koriander, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Tuinbonen met morcilla - habas con morcilla

Ingrediënten:
kippenbouillon, knoflook, morcilla, olijfolie, tuinbonen, venkelzaad, verse munt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groenten en aardappels
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Voorgerecht uit Moro:

Artisjokken met een saus met pijnboompitten, ui en kruiden

Ingrediënten:
artisjok, citroensap, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, olijfolie, pijnboompitjes, rode ui, rode-wijnazijn, verse bladpeterselie, verse dille, verse munt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Nagerecht uit Moro:

Yoghurtcake met pistachenoten

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, fijne suiker, pistachenoten, scharrelei, sinaasappelrasp, tarwebloem, vanillestokje en yoghurt

Keuken:
Libanees
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zuivel
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Hoofdgerecht uit Moro:

Vis-tagine met aardappelen, tomaten en olijven

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijn, groene paprika, heekmoot, kerstomaat, knoflook, krieltjes, nieuwe aardappel, olijfolie, paprikapoeder, rode-wijnazijn, verse koriander, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / tajine
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Bijgerecht / basisrecept uit Moro:

Dressing van sherryazijn

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, sherryazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Hoofdgerecht uit Moro:

Gepocheerde kip met freekeh en specerijen

Ingrediënten:
boter, citroensap, freekeh, kaneelstokje, kippenbouillon, olijfolie, pimentbessen, scharrelkip, ui, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Libanees
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Hoofdgerecht uit Moro:

Lamspilav met kool en karwij

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, citroen, gemengde specerijen, kaneelstokje, karwijzaad, knoflook, lamsvlees, olijfolie, peper, tomatenpuree, ui, verse bladpeterselie, witte kool, yoghurt, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Salade van wortel, komijn en koriander

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, komijnzaad, olijfolie, poedersuiker, verse koriander, wortel en zeezout

Keuken:
Marokkaans / Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Aubergines met knoflook, munt en Spaanse peper

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, olijfolie, rode spaanse peper, rode-wijnazijn, verse munt, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Nagerecht / bij de koffie uit Moro:

Chocoladetaart met abrikozenpasta

Ingrediënten:
abrikozenpasta, citroensap, ei, fijne suiker, ongezouten boter, pure chocolade en taartbodem

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Hoofdgerecht uit Moro:

Eendenborst met granaatappelsiroop

Ingrediënten:
eendenborst, granaatappelsiroop, kaneelpoeder, olijfolie, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Hoofdgerecht uit Moro:

Brasem in zout uit de oven - besugo en salazón

Ingrediënten:
brasem, citroen, grof zeezout, peterselie, venkelknol en venkelzaad

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Dressing van granaatappelsiroop

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, fijne suiker, granaatappelsiroop, kaneelpoeder, knoflook, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Alle recepten van P. Tryde