P. Tryde

We hebben 2 boeken van P. Tryde waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van P. Tryde? Registreren is gratis!

Boeken van P. Tryde

Recepten van P. Tryde

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro:

Chocoladetaart met abrikozenpasta

Ingrediënten:
abrikozenpasta, citroensap, ei, fijne suiker, boter, pure chocolade en taartbodem

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Pilav basisrecept

Ingrediënten:
rijst, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Rode bieten-soep met zwarte komijn

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, olijfolie, rode biet, rode-wijnazijn, spaanse ui, verse bladpeterselie, water, yoghurt, zeezout, zout, zwarte komijn en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Gekookte knoflooksaus

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, melk, sherryazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Wijnbladeren gevuld met feta

Ingrediënten:
fetakaas, fruitige extra vergine olijfolie, oregano, sinaasappel, verse bladpeterselie, wijnbladeren, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Grieks / Turks
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Gebraden kip met harissa

Ingrediënten:
citroensap, harissa, olijfolie, scharrelkip, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Gebraden eend met membrillo - pato asado con membrillo

Ingrediënten:
eendenbouillon, kruidnagel, laurierblad, medium oloroso, membrillo, tamme eend, ui, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Aardappelen voor de armen - patatas a lo pobre

Ingrediënten:
groene paprika, knoflook, laurierblad, olijfolie, spaanse ui, vastkokende aardappel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Pedro Ximénez-dressing

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, sherryazijn, sherry pedro ximenez, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Harira

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, chana dhal, citroen, citroensap, fijn griesmeel, gemberpoeder, groene linzen, kaneel, knoflook, koenjit, lamsnek, lamsschenkel, nootmuskaat, saffraandraadjes, tomatenpuree, ui, verse koriander, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:

Steurgarnalen in gekruide tomatensaus met karwij

Ingrediënten:
gedroogde rode spaanse peper, groene paprika, karwijzaad, knoflook, olijfolie, poedersuiker, pruimtomaten uit blik, steurgarnalen, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Pilav met tuinbonen en dille

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, gemengde specerijen, griekse yoghurt, knoflook, lente-ui, melk, tuinbonen, verse bladpeterselie, verse dille, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Turks
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Soep van paddestoelen en amandelen met fino-sherry - sopa de setas

Ingrediënten:
blanke amandelen, fino sherry, gedroogd eekhoorntjesbrood, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paddestoelen, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Fatayer

Ingrediënten:
droge gist, fetakaas, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, pompoen, oregano, water, wittebroodmeel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Libanees / Syrisch
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Rode biet met yoghurt

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, knoflook, melk, nigellazaad, olijfolie, rode biet, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Visstoofpot met paprika, amandelen en saffraan - romesco de peix

Ingrediënten:
amandelen, knoflook, laurierblaadje, olijfolie, pruimtomaten uit blik, rode paprika, saffraandraadjes, spaanse ui, venusschelp, verse rozemarijn, visbouillon, witte wijn, zeeduivel, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / vis
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Raapjes met azijn

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, raapjes, rode-wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Salade van octopus met dille, paprika en kapperappeltjes

Ingrediënten:
citroensap, kapperappeltjes, knoflook, octopus, olijfolie, rode ui, rode-wijnazijn, rucola, verse dille, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van P. Tryde