P. Tryde

We hebben 2 boeken van P. Tryde waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van P. Tryde? Registreren is gratis!

Boeken van P. Tryde

Recepten van P. Tryde

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Bijgerecht / voorgerecht uit Moro:

Paddestoelen basisbereiding

Ingrediënten:
knoflook, morielje, olijfolie, peper, porcini, water, weidechampignon en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groentegerecht
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Hoofdgerecht uit Moro:

Heek in salsa verde - merluza en salsa verde

Ingrediënten:
bloem, boter, doperwten, heekmoot, knoflook, olijfolie, peper, venkelzaad, venusschelp, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Picknick / buffet / voorgerecht uit Moro:

Mojama met tomaten, paprika, gehakt ei en olijven

Ingrediënten:
citroen, ei, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, kleine olijven, knoflook, mojama, rode ui, rode-wijnazijn, tomatensap, verse bladpeterselie, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Voorgerecht uit Moro:

Knoflooksoep - sopa de ajo

Ingrediënten:
bakchorizo, brood, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, scharrelei, verse tijm, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Saffraanrijst

Ingrediënten:
basmatirijst, berberis, boter, gekarameliseerde uien, kaneelstokje, kardemompeul, knoflook, pistachenoten, saffraandraadjes, water, yoghurt, zeezout, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch / rijst
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Hoofdgerecht uit Moro:

Visstoofpot met paprika, amandelen en saffraan - romesco de peix

Ingrediënten:
amandelen, knoflook, laurierblaadje, olijfolie, pruimtomaten uit blik, rode paprika, saffraandraadjes, spaanse ui, venusschelp, verse rozemarijn, visbouillon, witte wijn, zeeduivel, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / vis
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Moro-zuurdesembrood

Ingrediënten:
bloem, fijn zeezout, olijfolie, water en zuurdeeg

Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Voorgerecht uit Moro:

Salade met stokvisreepjes - esqueixada

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, knoflook, rode paprika, rode ui, rode-wijnazijn, stokvis, verse bladpeterselie, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / tapas - mezze
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Voorgerecht uit Moro:

Rode bieten-soep met zwarte komijn

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, olijfolie, rode biet, rode-wijnazijn, spaanse ui, verse bladpeterselie, water, yoghurt, zeezout, zout, zwarte komijn en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Sperziebonen met kaneel en yoghurt

Ingrediënten:
jonge sperziebonen, kaneelpoeder, knoflook, melk, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch / groentegerecht
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Briks met krab

Ingrediënten:
citroen, citroensap, gemalen komijn, harissa, knoflook, krab, krabvlees, rode spaanse peper, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt, warka, zeezout, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Tunesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige taart, pastei, pizza / frituren
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Lamsmarinade - Spaanse marinade

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, rode-wijnazijn, verse tijm, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Courgettes met pijnboompitten en rozijnen

Ingrediënten:
courgette, olijfolie, pijnboompitten, rozijnen, spaanse ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groentegerecht
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

filodeeg - warka

Ingrediënten:
bloem, water, wijnazijn en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / deeg
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / picknick uit Moro:

Gemarineerde sardientjes - sardinas en escabeche

Ingrediënten:
amandel, bloem, knoflook, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, peper, poedersuiker, rode ui, rode-wijnazijn, saffraandraadjes, sardines, venkelzaad, zeezout, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van P. Tryde