P. Tryde

We hebben 2 boeken van P. Tryde waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van P. Tryde? Registreren is gratis!

Boeken van P. Tryde

Recepten van P. Tryde

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Asperges - esparragos

Ingrediënten:
asperge, basterdsuiker, citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Lams-kibbeh in yoghurt

Ingrediënten:
bloem, bouillon, bulgur, eidooier, gemengde specerijen, kaneel, mager lamsgehakt, mager lamsvlees, munt, olijfolie, pijnboompitten, ui, verse bladpeterselie, verse koriander, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
vlees
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Aubergines met knoflook, munt en Spaanse peper

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, olijfolie, rode spaanse peper, rode-wijnazijn, verse munt, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Pilav met aubergine en tomaten

Ingrediënten:
aubergine, basmatirijst, boter, gemengde specerijen, kerstomaat, knoflook, olijfolie, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans
Soort:
rijst / vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Gegrilde kwartel

Ingrediënten:
kwartel, olijfolie, peper, wijnbladeren en zout

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
barbecue/grill / wild en gevogelte
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Pintobonen met dille

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, pintobonen, tomaat, ui, verse dille, verse peterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Harissa

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gemalen karwijzaad, gemalen komijnzaad, knoflook, piquillopepers, rode spaanse peper, rode-wijnazijn, tomatenpuree, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder, zwarte peper en zwart komijnzaad

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Niertjes met sherry - riñones al jerez

Ingrediënten:
knoflook, lamsnier, olijfolie, oloroso sherry, spaanse ui, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Yoghurt-preisoep met gedroogde munt

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kippenbouillon, munt, olijfolie, paprikapoeder, prei, turkse paprikavlokken, water, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Sardientjes gevuld met koriander, knoflook en komijn

Ingrediënten:
bloem, citroensap, knoflook, komijnzaad, peper, sardines, verse koriander, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro:

Amandeltaart met oloroso - tarta de Santiago

Ingrediënten:
amandelen, citroenrasp, citroensap, ei, fijne suiker, kaneelstokje, membrillo, oloroso sherry, boter, sinaasappelrasp en taartbodem

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Tarator

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, gemalen piment, knoflook, oud witbrood, rode wijnazijn, walnoten, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Gebraden lamsschouder met saffraanrijst

Ingrediënten:
basmatirijst, berberis, boter, kaneelstokje, kardemompeul, lamsschouder, olijfolie, pistachenoten, saffraandraadjes, sinaasappelbloesemwater, sinaasappelrasp, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Paddestoelen met sherry - setas al jerez

Ingrediënten:
fino sherry, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, ui, verse bladpeterselie, wilde paddestoelen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Moro-zuurdesembrood

Ingrediënten:
bloem, fijn zeezout, olijfolie, water en zuurdeeg

Keuken:
Mediterraans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Witte gazpacho - ajo blanco

Ingrediënten:
blanke amandelen, ijswater, knoflook, muskaatdruiven, olijfolie, oud witbrood, sherryazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Alle recepten van P. Tryde