P. Tryde

We hebben 2 boeken van P. Tryde waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van P. Tryde? Registreren is gratis!

Boeken van P. Tryde

Recepten van P. Tryde

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Aubergines met knoflook, munt en Spaanse peper

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, olijfolie, rode spaanse peper, rode-wijnazijn, verse munt, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Basisrecept uit Moro:

Vismarinade - islamitisch-mediterrane marinade

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Tarator

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, gemalen piment, knoflook, oud witbrood, rode wijnazijn, walnoten, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Moren en Christenen zwarte bonen met rijst - moros y cristianos

Ingrediënten:
kaneelstokje, knoflook, laurierblad, olijfolie, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, ui, verse bladpeterselie, witte rijst, zeezout, zwarte bonen en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / rijst / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Venusschelpen met manzanilla - almejas con manzanilla

Ingrediënten:
citroen, knoflook, manzanilla, olijfolie, venusschelpen, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Zwarte rijst - arroz negro

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, inktvisinkt, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, spaanse ui, tomatenpuree, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / pasta/noodles
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Harira

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, chana dhal, citroen, citroensap, fijn griesmeel, gemberpoeder, groene linzen, kaneel, knoflook, koenjit, lamsnek, lamsschenkel, nootmuskaat, saffraandraadjes, tomatenpuree, ui, verse koriander, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Paddestoelen met wheat berries

Ingrediënten:
citroensap, hele tarwekorrels, knoflook, komijnzaad, olijfolie, ui, verse koriander, wheat berries, wilde paddestoelen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Gebraden lamsschouder met saffraanrijst

Ingrediënten:
basmatirijst, berberis, boter, kaneelstokje, kardemompeul, lamsschouder, olijfolie, pistachenoten, saffraandraadjes, sinaasappelbloesemwater, sinaasappelrasp, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Gebraden kip met harissa

Ingrediënten:
citroensap, harissa, olijfolie, scharrelkip, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Vissoep met cognac - sopa de pescado

Ingrediënten:
cognac, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, laurierblad, olijfolie, pruimtomaat, rode wijn, spaanse ui, verse bladpeterselie, visafval, visbouillon, wortel, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro:

Chocoladetaart met abrikozenpasta

Ingrediënten:
abrikozenpasta, citroensap, ei, fijne suiker, boter, pure chocolade en taartbodem

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Salade van wortel, komijn en koriander

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, komijnzaad, olijfolie, poedersuiker, verse koriander, wortel en zeezout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Salade met gestoofde kruiden

Ingrediënten:
bladspinazie, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, rucola, saladecress, vegetarisch niervet, verse bladpeterselie, verse koriander, verse munt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Salade met stokvisreepjes - esqueixada

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, knoflook, rode paprika, rode ui, rode-wijnazijn, stokvis, verse bladpeterselie, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:

Steurgarnalen in gekruide tomatensaus met karwij

Ingrediënten:
gedroogde rode spaanse peper, groene paprika, karwijzaad, knoflook, olijfolie, poedersuiker, pruimtomaten uit blik, steurgarnalen, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Sardientjes gevuld met koriander, knoflook en komijn

Ingrediënten:
bloem, citroensap, knoflook, komijnzaad, peper, sardines, verse koriander, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Asperges - esparragos

Ingrediënten:
asperge, basterdsuiker, citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Moorse spiesjes - pinchitos morunos

Ingrediënten:
knoflook, komijnzaad, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, oregano, rode-wijnazijn, saffraandraadjes, varkensfilet, venkelzaad, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Alle recepten van P. Tryde