Gebraden eend met membrillo - pato asado con membrillo

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 222 in Moro .

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Paddenstoelenkoffie

Een recept uit Ursula Strik

knolselderijsoep

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Hachee van gans

Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Ham uit de hooikist

Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg