Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, bouillon, ei, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, pure chocolade, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier: