Diner / voorgerecht uit Koken met Karin:
Vijgen uit de oven met rauwe ham en tijm
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, rauwe ham, tijm en vijgen
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmaham, peper, peterselie, suiker, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken met Karin:
Recept uit Puur genieten 2:
Recept uit Yo Kids:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen: