Karin Luiten - Koken met Karin

Koken met Karin

kleine moeite, groot effect!

Een boek van Karin Luiten

We hebben 49 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken met Karin, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In het eerste kookboek van de ‘koken zonder pakjes & zakjes’ bestsellerauteur Karin Luiten, laat de geliefd columnist van Trouw zien dat lekker koken helemaal niet lang hoeft te duren. Koken met Karin staat boordevol heerlijke recepten, die weinig tijd in beslag nemen en altijd lukken. Onder het motto ‘kleine moeite, groot effect’ heb je binnen no-time een heerlijke maaltijd op tafel. Laat dat bezoek maar komen!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Koken met Karin

Een greep uit de 49 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Koken met Karin:

Pompoenrisotto uit de oven

Ingrediënten:
boter, gedroogde chilipeper, groentebouillon, ketoembar, knoflook, mascarpone, noilly prat, paddenstoelenbouillon, pompoen, risottorijst, tijm, ui en witte wijn

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / risotto / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Karin:

Geurige vis in zoutkorst

Ingrediënten:
citroen, grof zeezout, tuinkruiden en zeebaars

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Karin:

Zeebaarsfilet met mango-paprika-salsa

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, gele paprika, knoflook, limoen, mango, rode paprika, rode peper, rode ui, wittewijnazijn en zeebaarsfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Bijgerecht uit Koken met Karin:

Luxaflex-aardappels

Ingrediënten:
aardappel en extra vierge-olijfolie

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koken met Karin:

Frisse citroentaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, suiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / nagerecht uit Koken met Karin:

Kokoscakejes met chocola

Ingrediënten:
ananas, boter, cakemeel, ei, kokos, mango, pure chocolade, slagroom, suiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Karin:

Zalmfilet in een kruidenkorstje

Ingrediënten:
brood, citroen, extra vierge-olijfolie, gedroogd chilipepertje, gedroogde tomaat, peterselie, pijnboompitjes en zalmfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / nagerecht / drinken uit Koken met Karin:

Chococappuccino

Ingrediënten:
cacaopoeder, cointreau, pure chocolade, slagroom en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken met Karin:

Bladerdeegstengels

Ingrediënten:
bladerdeeg, oude kaas en sesamzaadjes

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Toon alle 49 recepten in dit boek