Karin Luiten - Koken met Karin

Koken met Karin

kleine moeite, groot effect!

Een boek van Karin Luiten

We hebben 49 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken met Karin, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In het eerste kookboek van de ‘koken zonder pakjes & zakjes’ bestsellerauteur Karin Luiten, laat de geliefd columnist van Trouw zien dat lekker koken helemaal niet lang hoeft te duren. Koken met Karin staat boordevol heerlijke recepten, die weinig tijd in beslag nemen en altijd lukken. Onder het motto ‘kleine moeite, groot effect’ heb je binnen no-time een heerlijke maaltijd op tafel. Laat dat bezoek maar komen!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Koken met Karin

Een greep uit de 49 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Karin:

Subtiele witlofsoep

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, groentebouillon, laurier, nootmuskaat, slagroom, ui en witlof

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / nagerecht / drinken uit Koken met Karin:

Chococappuccino

Ingrediënten:
cacaopoeder, cointreau, pure chocolade, slagroom en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Koken met Karin:

Pompoenrisotto uit de oven

Ingrediënten:
boter, gedroogde chilipeper, groentebouillon, ketoembar, knoflook, mascarpone, noilly prat, paddenstoelenbouillon, pompoen, risottorijst, tijm, ui en witte wijn

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / risotto / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken met Karin:

Bladerdeegstengels

Ingrediënten:
bladerdeeg, oude kaas en sesamzaadjes

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Bijgerecht uit Koken met Karin:

Luxaflex-aardappels

Ingrediënten:
aardappel en extra vierge-olijfolie

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koken met Karin:

Pilaf met kip, abrikozen en nootjes

Ingrediënten:
abrikozen, basmatirijst, cashewnoten, djinten, kaneel, kardemompeulen, kipfilet, kippenbouillon, pandanrijst, peterselie, pistachenootjes, saffraanpoeder, ui, yoghurt en zonnebloemolie

Soort:
rijst / gevogelte
Toon alle 49 recepten in dit boek