Karin Luiten - Koken met Karin

Koken met Karin

zonder pakjes en zakjes

Een boek van Karin Luiten

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken met Karin, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Koken met Karin: zónder pakjes & zakjes laat je zien hoe je allerlei populaire kant-enklaargerechten gewoon zelf kunt maken.

Van smeuïge aardappelpuree tot spannende stamppotjes, van geurige soep tot botermals draadjesvlees, van kruidige kip tot echte chocolademousse, van basisrecepten tot verrassend culinaire varianten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koken met Karin:

Gevulde groene paprika's met lamsgehakt

Ingrediënten:
cayennepeper, djinten, ei, gemalen piment, groene paprika, groentebouillon, knoflook, koriander, lamsgehakt, munt, rijst en ui

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Bijgerecht uit Koken met Karin:

Luxaflex-aardappels

Ingrediënten:
aardappel en extra vierge-olijfolie

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Karin:

Zeebaarsfilet met mango-paprika-salsa

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, gele paprika, knoflook, limoen, mango, rode paprika, rode peper, rode ui, wittewijnazijn en zeebaarsfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koken met Karin:

Frisse citroentaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, suiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koken met Karin:

Wortel-sinaasappelbrownies

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, citroen, ei, kaneel, poedersuiker, sinaasappel, suiker, wortel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koken met Karin:

Pilaf met kip, abrikozen en nootjes

Ingrediënten:
abrikozen, basmatirijst, cashewnoten, djinten, kaneel, kardemompeulen, kipfilet, kippenbouillon, pandanrijst, peterselie, pistachenootjes, saffraanpoeder, ui, yoghurt en zonnebloemolie

Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Koken met Karin:

Groene risotto met courgette en spinazie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, courgette, dille, groentebouillon, knoflook, noilly prat, parmezaanse kaas, risottorijst, spinazie, ui en witte wijn

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken met Karin:

Bladerdeegstengels

Ingrediënten:
bladerdeeg, oude kaas en sesamzaadjes

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch