Karin Luiten - Koken met Karin

Koken met Karin

zonder pakjes en zakjes

Een boek van Karin Luiten

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken online doorzoekbaar. Zodat jouw kookboeken niet langer hoeven te verstoffen omdat ze zo lastig doorzoekbaar zijn. Leer er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij bezit.

Koken met Karin: zónder pakjes & zakjes laat je zien hoe je allerlei populaire kant-enklaargerechten gewoon zelf kunt maken.

Van smeuïge aardappelpuree tot spannende stamppotjes, van geurige soep tot botermals draadjesvlees, van kruidige kip tot echte chocolademousse, van basisrecepten tot verrassend culinaire varianten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze exacte versie van dit boek hebben we niet bekeken, maar wel een (volgens ons) nagenoeg gelijke uitgave. Mogelijk wijken de paginanummers iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Hoofdgerecht uit Koken met Karin:

Zalmfilet in een kruidenkorstje

Ingrediënten:
brood, citroen, extra vierge-olijfolie, gedroogd chilipepertje, gedroogde tomaat, peterselie, pijnboompitjes en zalmfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Koken met Karin:

Groene risotto met courgette en spinazie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, courgette, dille, groentebouillon, knoflook, noilly prat, parmezaanse kaas, risottorijst, spinazie, ui en witte wijn

Soort:
vegetarisch / risotto
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Hoofdgerecht uit Koken met Karin:

Zeebaarsfilet met mango-paprika-salsa

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, gele paprika, knoflook, limoen, mango, rode paprika, rode peper, rode ui, wittewijnazijn en zeebaarsfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Hoofdgerecht / avondmaal uit Koken met Karin:

Pilaf met kip, abrikozen en nootjes

Ingrediënten:
abrikozen, basmatirijst, cashewnoten, djinten, kaneel, kardemompeulen, kipfilet, kippenbouillon, pandanrijst, peterselie, pistachenootjes, saffraanpoeder, ui, yoghurt en zonnebloemolie

Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Hoofdgerecht uit Koken met Karin:

Geurige vis in zoutkorst

Ingrediënten:
citroen, grof zeezout, tuinkruiden en zeebaars

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Hoofdgerecht / avondmaal uit Koken met Karin:

Gehaktbrood met abrikozen en rozijnen

Ingrediënten:
boter, brood, ei, gedroogde abrikoos, kerriepoeder, melk, peterselie, rozijnen, rundergehakt en ui

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Lunch / voorgerecht uit Koken met Karin:

Oosterse groentesoep met shii-take

Ingrediënten:
gember, groentebouillon, knoflook, koriander, limoen, paksoi, rood pepertje, sherry, shii-take, spaghetti, winterpeen, wokolie en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Hoofdgerecht / avondmaal uit Koken met Karin:

Gevulde groene paprika's met lamsgehakt

Ingrediënten:
cayennepeper, djinten, ei, gemalen piment, groene paprika, groentebouillon, knoflook, koriander, lamsgehakt, munt, rijst en ui

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis