Gehaktbrood met abrikozen en rozijnen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 62 in Koken met Karin .

Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Bereidingstijd:
65 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bread-and-butterpudding van krentenbolletjes

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Croissantbrood- en boterpudding

delicious. magazine - 2007-03

Duif à la ficelle

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Het Maashotel – Broekhuizen

Een recept uit Daisy