Karin Luiten

We hebben 16 boeken van Karin Luiten waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Karin Luiten? Registreren is gratis!

Boeken van Karin Luiten

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Karin Luiten

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Hoofdgerecht uit Koken met Karin:

Zalmfilet in een kruidenkorstje

Ingrediënten:
brood, citroen, extra vierge-olijfolie, gedroogd chilipepertje, gedroogde tomaat, peterselie, pijnboompitjes en zalmfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Hoofdgerecht / avondmaal uit Koken met Karin:

Gehaktbrood met abrikozen en rozijnen

Ingrediënten:
boter, brood, ei, gedroogde abrikoos, kerriepoeder, melk, peterselie, rozijnen, rundergehakt en ui

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Koken met Karin:

Pompoenrisotto uit de oven

Ingrediënten:
boter, gedroogde chilipeper, groentebouillon, ketoembar, knoflook, mascarpone, noilly prat, paddenstoelenbouillon, pompoen, risottorijst, tijm, ui en witte wijn

Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / risotto
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Bijgerecht uit Koken met Karin:

Luxaflex-aardappels

Ingrediënten:
aardappel en extra vierge-olijfolie

Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Hoofdgerecht uit Koken met Karin:

Zeebaarsfilet met mango-paprika-salsa

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, gele paprika, knoflook, limoen, mango, rode paprika, rode peper, rode ui, wittewijnazijn en zeebaarsfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Hoofdgerecht uit Koken met Karin:

Geurige vis in zoutkorst

Ingrediënten:
citroen, grof zeezout, tuinkruiden en zeebaars

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Alle recepten van Karin Luiten