Rauwe vis
60 recepten voor ceviche, sushi, tartaar, pokebowls en andere gerechten
Een boek van Carrie Solomon en Carrie Der Solomon
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Rauwe vis, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Sushi, sashimi, ceviche, pokébowls, tartaar, carpaccio, en nog veel meer. De culinaire trend van verse rauwe vis nam de laatste jaren een vlucht. Goed voor het figuur en een geweldige bron van eiwitten en mineralen, dus heel gezond. Bovendien bevat vette vis - zoals zalm en makreel - grote hoeveelheden omega-3-vetzuren, waarvan bewezen is dat ze goed zijn voor hart en vaten. Maar uiteraard spelen ook smaak, textuur en mondgevoel een belangrijke rol.
Met Rauwe vis maken hobbykoks en visliefhebbers in 60 recepten en met prachtige fotografie een inspirerende wereldreis langs bereidings- en conserveringstechnieken van duurzame vis. Inclusief recepten voor sauzen en kruiden, lunches en salades, bowls en schotels om te delen. Van Hawaïaanse poké bowls, Peruaanse céviche en tiradito tot Scandinavische gravlax en Mexicaanse tostadas. Ontdek nieuwe smaken en laat je verrassen.
- Ga mee op wereldreis langs 60 recepten met verse, rauwe vis
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.