Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit Speisekammer:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Recept uit Hoe te eten:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Vegalicious:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken: