Jaap Huibers - Kalm door kruiden

Kalm door kruiden

geneeskrachtige kruiden, homeopathie en ons dagelijks voedsel als therapie bij stress, spanningen, overspanning, angst en nerveuze klachten

Een boek van Jaap Huibers

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Kalm door kruiden, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Kalm door kruiden

Geneeskrachtige kruiden, homeopathie en ons dagelijks voedsel als therapie bij stress, spanningen, overspanning, angst en nerveuze klachten.Een rustgevend boekje voor alle mensen die leiden aan stress, spanningen, overspanning, angst en andere nerveuze klachten. Jaap Huibers weet de overgevoelige, nerveuze mens te typeren, naast het kruid dat hem kan helpen. Hij probeert de mensen zichzelf te laten zien, niet als een machine die zo nu en dan een revisie nodig heeft, maar als een totaliteit, die met behulp van kruiden en de juiste voeding zijn eigen evenwicht kan vinden. Aan het slot van dit boekje zijn hoofdstukjes over homeopatische middelen en voeding opgenomen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken