414 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebloemboterknoflookkruidenmelkolieolijfoliepaneermeelpaprikapoederparmezaanse kaaspeperrode paprikarundergehakttijmtomatenpureewaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:

Ei met ui en tomaat

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, groene peper, olijfolie, pul biber, rode peper, ui, vleestomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Marokkaanse eieren met tomaten en komijn

Ingrediënten:
bladpeterselie, bosui, cayennepeper, chilivlokken, ei, fijne kristalsuiker, knoflook, komijnzaad, olijfolie, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Asperges met peterselie

Ingrediënten:
boter, eidooier, groente, melk, peterselie, suiker en witte asperges

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Moro:

Mojama met tomaten, paprika, gehakt ei en olijven

Ingrediënten:
citroen, ei, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, kleine olijven, knoflook, mojama, rode ui, rode-wijnazijn, tomatensap, verse bladpeterselie, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / voorgerecht uit Grieks koken:

Aardappel-ui-gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, ei, olijfolie, oregano, paneermeel, peper, peterselie, rode-wijnazijn, rundergehakt, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Lunch uit Gerookte lekkernijen:

Sandwich ei

Ingrediënten:
casinobrood, gerookt ei, kruidenboter, peper, peterselie, sla, tomaat, ui en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

flamenco-eieren

Ingrediënten:
bakchorizo, cayennepeper, ei, fino sherry, gerookt spek, groene paprika, knoflook, olijfolie, oud brood, paprikapoeder, rode paprika, tomaat, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Flamenco-eieren

Ingrediënten:
bouillon, chorizo, ei, knoflook, mager rundergehakt, olijfolie, paprikapoeder, passata, rode paprika, rode rijst, room, spaanse ui, tomaat, tomatenpuree, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:

Vlammende eieren

Ingrediënten:
bliktomaten, eieren, olijfolie, paprika, peterselie, salami, spaanse peper, tomatenpuree en ui

Keuken:
Spaans
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gehaktbrood met ei

Ingrediënten:
bakboter, boterham, braadjus, ei, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, rode wijn, rundergehakt, tomatenpuree, ui, verse peterselie, wortel en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Steak Tomate

Ingrediënten:
amsterdamse uitjes, augurk, azijn, bloemen, cress, dijonmosterd, eetbare bloemen, ei, kappertjes, lichte sojasaus, mosterd, peper, peterselie, radijsjes, sjalot, tabasco, tartaar, tomaat, tomatenpuree, water, worcestersaus en zout

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gehaktballen met tomaten

Ingrediënten:
ei, extra vergine olijfolie, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rundergehakt, tomaten, ui, witbrood, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Tartaar met tomaat

Ingrediënten:
cornichons, eidooier, kappertjes, ketchup, mager rundvlees, romatomaat, rundergehakt, sjalot, verse basilicum, verse bieslook en verse peterselie

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:

Gedroogd lamsvlees met ei

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, eieren, gedroogd lamsvlees, knoflook, komijn, koriander, lamsvet, olijfolie, peper, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamsbout met ei en tomatensaus

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, citroensap, eierdooier, knoflook, lamsbout, peper, reuzel, tomatenpuree, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...