Piperade - Open omelet gegarneerd met ui, paprika, tomaat en ham

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 151 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch
Soort:
ei/omelet/frittata

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Taklia - ta'leya

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Amuse: garnalenhapje

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Pecannoten met esdoornsiroop en peper

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Gruyèrestengels

Een recept uit