Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, olie, oregano, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Recept uit De pastabijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Kochen für zwei:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: