Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Carpaccio van vlees
- Ingrediënten:
- citroensap, gerookte ossenhaas, gorgonzola, olijfolie, peper, peterselie, roquefort, sjalotje en zout
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, gehakt, knoflook, koriander, munt, olijfolie, peper, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, zeezout, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Maak van de noot een deugd:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: