Kharshouf mahshi - Artisjokbodems met vleesvulling

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 558 in De Joodse keuken .

Keuken:
Israëlisch / Sefardisch / Joods
Gang:
buffet / voorgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Carciofi ripieni - Gevulde artisjokbodems

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Smeuige risotto met artisjokken

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Fonds d'artichauts à la Greque - In aromatische bouillon gekookte artisjokbodems

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Frittata de carciofi - Artisjokomelet

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken