Fonds d'artichauts à la Greque - In aromatische bouillon gekookte artisjokbodems

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 210 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
buffet / voorgerecht
Soort:
vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Parelhoen met artisjokbodems

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Cotelettes à la Parisienne Escoffier

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Artisjokkenpastei met worst

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Bouquetière

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe