Gegrilde zeebaars met amandelen en bruinebotersaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 163 in L'Art de la table .

Keuken:
Frans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Warme salade met geroosterde tomaten, hangop en amandelen op mujadara

Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Geitenkaassalade met selderie, peer en peterselie

Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Octopus in knoflook-amandelsaus

Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Pompoen - m’hanncha met chorizokruimels

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table