Pepernotenpaté

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 70 in Maak van de noot een deugd .

Gang:
lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vlees / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Kalfslever gebruikt in plaats van varkenslever. Het is een mooie paté geworden maar heeft een erg overheersende leversmaak gekregen waar je wel van moet houden (of tegen moet kunnen; zie de opmerking van Ronald Giphart over het advies van zijn vrouw). Misschien komt dat door de kalfslever? Of door de verhoudingen van de ingrediënten alhoewel ik die gelijk heb gehouden aan het recept.
Misschien de volgende keer ook wat andere vleessoorten gebruiken naast de lever.

- meer dan 7 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kaasfondue met Licor 43

Een recept uit Isabel

Notenkrakers

Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Abrikozengratin

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Gebakken appels met abrikozensaus

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I