Karin Sitalsing

We hebben 3 boeken van Karin Sitalsing waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Karin Sitalsing? Registreren is gratis!

Boeken van Karin Sitalsing

Recepten van Karin Sitalsing

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:

Vegetarisch stoofpotje

Ingrediënten:
amandel, amsterdamse ui, hazelnoot, kastanjechampignons, knolselderij, kruidnoten, pastinaak, rode paprika, sjalot, tomatenpuree, tuinkruidenbouillon en winterpeen

Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Snack of tussendoortje uit Maak van de noot een deugd:

Hobbelcake

Ingrediënten:
ei, kruidnoten, magere kwark, melk, sinaasappel, suiker en zelfrijzend bakmeel

Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / lunch / voorgerecht uit Maak van de noot een deugd:

Pompoensoep

Ingrediënten:
bouillon, knoflook, korianderzaad, kruidnoten, olijfolie, oregano, pompoen, slagroom en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:

Pasta met mascarponesaus

Ingrediënten:
bouillon, knoflook, kruidnoten, mascarpone, olijfolie, pasta, peper, rode wijn, rundergehakt, tomaat in blik, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:

Worteltjestaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, donkere basterdsuiker, ei, kruidnoten, maisolie, poedersuiker, roomkaas, vanillesuiker, wortel, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:

Spinaziegratin

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, kruidnoten, meel, nootmuskaat, roquefort, spinazie, volle melk en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:

Cranberry koekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cranberry's, ei, kruidnoten, muesli, roomboter, stroop, vanillesuiker en zout

Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:

Parfait

Ingrediënten:
amaretto, eidooier, kruidnoten, kruidnotenlikeur, melk, slagroom, speculaaskruiden en suiker

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Alle recepten van Karin Sitalsing