Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, ei, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, koriander, kruiden, munt, olie, paprika, peper, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Bonen!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Recept uit Home made:
Bijgerecht uit Nigella bijt:
Snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Thug kitchen:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk simpel:
Recept uit Sous-vide thuis:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst: