105 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloembotercitroengehaktkerstomaatknoflookkorianderkruidenolieolijfoliepeperrode uisjalotsuikertijmtomatenpureeuivruchtensapwaterzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Pikante chorizo met een salade van boterbonen en tomaten

Ingrediënten:
bakchorizo, boterbonen, citroensap, dressing, extra vergine olijfolie, kerstomaat, olijfolie, rode ui, sherryazijn, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
salade / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Chorizo con judiones y tomates - Hete chorizo met limabonen en tomaten

Ingrediënten:
bakchorizo, bladpeterselie, cannellinibonen, cherry-tomaat, citroensap, extra vierge olijfolie, gedroogde limabonen, knoflook, olijfolie, rode ui, rode wijnazijn, sherryazijn, spaanse judionbonen, zeezout, zuiveringszout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Rundvleesrolletjes aan spiesjes

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, sla, kerstomaat, lente ui, pastrami, peper, peterselie, ricotta en runderrookvlees

Soort:
vlees
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Octopus salade MET chilli

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilipasta, ciderazijn, citroen, citroensap, gehakt, octopus, olijfolie, knoflook, tomaten, uien, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
salade
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Gâvurdağı salatası

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, gehakt, tomaat, granaatappelmelasse, olijfolie, sumak, versgemalen zwarte peper, walnoten en zout

Keuken:
Turks
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Lams-siniyah

Ingrediënten:
baharatspecerijenmix, bleekselderij, citroensap, knoflook, lamsstoofvlees, paprikapoeder, peterselie, pijnboompitten, romatomaten, tahin, tomatenpuree en uien

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Gevulde olijven

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, groene olijven, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, salami, tomatenpuree, varkensgehakt, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Recept uit Turks kookboek:

Antalya lahmacunu - Antalyaanse pizza

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijnzaad, jamaicapeper, lamsgehakt, peterselie, pijnboompitten, suiker, tomaten, tomatenpuree, turks pizzadeeg, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
pizza
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:

Lamskebab compleet samengesteld

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, chilivlokken, citroensap, hummus, lamskebab, little gem, olijfolie, pitabroodje, platbrood, rode chilipeper, rucola, tomaat, turkse ingelegde chilipeper, verse koriander, verse munt, witte kool en yoghurt

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / barbecue/grill / brood en broodgerecht
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Hünkar beğendi

Ingrediënten:
bladpeterselie, bot, citroensap, zout, bloem, boter, gedroogde oregano, gedroogde tijm, aubergine, kaas, lamsstoofvlees, melk, schenkel, tomaten, tomatenpuree, turkse kaas, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Turks
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Recept uit Alle smaken van de regenboog:

Hamburgers

Ingrediënten:
augurk, citroensap, ei, gorgonzola, goudse kaas, kropsla, mayonaise, olijfolie, peterselie, rode ui, rundergehakt, sesambroodjes, tijm, tomaat, tomatenketchup, worcestersaus en zoet paprikapoeder

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsoesters in kasha-korst

Ingrediënten:
boekweitgrutten, boter, citroensap, eiwit, extra vergine olijfolie, knoflook, lamsbout, peterselie, sjalot, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Oost-Europees
Soort:
lamsvlees
Haal meer recepten op...