Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Carpaccio van vlees
- Ingrediënten:
- citroensap, gerookte ossenhaas, gorgonzola, olijfolie, peper, peterselie, roquefort, sjalotje en zout
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, gehakt, knoflook, koriander, olie, olijfolie, peper, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito: