Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Noma:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch: