Ham in aspic met peterselie - jambon persillé, tradition bourguignonne

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 187 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
picknick / lunch / voorgerecht
Soort:
vlees / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kaasbavarois - bavarese di caprini

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Smoothie van tomaat en watermeloen met selderij-espuma

Een recept uit Sylvie Girard-Lagorce en Jean Bono - Espumas & Mousses

Blokjes bloody mary

Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Gelee von roter Bete mit Crème fraîche und Kaviar / Rode bietengelei met crème fraîche en kaviaar

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse