Recept uit Twaalf:
Broodsalade met tomaten en olijfolie
- Ingrediënten:
- basilicum, bleekselderij, extra vierge olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, tomaat en wit boerenbrood
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, laurier, laurierblad, olie, peper, rode ui, sjalot, stokbrood, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Twaalf:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Recept uit De worst story:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Spuntino:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch uit Comptoir Libanais:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book: