Recept uit Puur genieten 2:
Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bladpeterselie, champignons, ham, hazelnoten, sjalot en xeresazijn
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gekookte ham, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prosciutto, rauwe ham, serranoham, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Puur genieten 2:
Recept uit delicious. magazine - 2015-11:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Diner / buffet / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-08:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit Van piepers tot pasta:
Recept uit La Mère Brazier:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Lunch uit Hoe te eten:
Ontbijt / lunch uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: