Persillade van ham met mosterdsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 162 in Twaalf maanden lekker eten .

Dit recept is tevens online te openen

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Aspic uit mijn jeugd

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Eieren in gelei met port

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Galantine van kapoen

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Moes van ham

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio