Recept uit Het groot fondue boek:
Aardappel als bijgerecht 1
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, aardappel, groene kruiden, mayonaise, ui en vinaigrettesaus
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, azijn, bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, gember, knoflook, kruiden, laurier, mosterd, olijfolie, peper, radijs, tijm, tomaat, ui, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit De kunst van het koken:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Oh my foodness:
Lunch uit Gesund Geniessen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De liefde van de man ...:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: