Marc Declercq, Sergio Herman, Tony Le Duc en Koen Bauters - Van aardappel tot fazant

Van aardappel tot fazant

Een boek van Marc Declercq, Sergio Herman, Tony Le Duc en Koen Bauters

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Van aardappel tot fazant, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Deel 1: van aardappel tot fazantaardappel, aardbei, ananas, ansjovis, appel, asperge, bloedappelsien, chilipeper, courgette, doperwt, duif, ei en fazant.”Ik ga voor haalbare en creatieve recepten met dagelijkse producten. Probeer eens m’n toast met een gepocheerd eitje en grijze garnaaltjes.”Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken