Gebonden boullabaise met Sint-Jacobsschelpen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 68 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
diner / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zoete-aardappelburger met aioli

delicious. magazine - 2014-07

Gebakken aardappel met aïoli of andere mayonaise

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Patatas bravas met rancherosaus en aioli

Een recept uit

Rouget van de grill

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ