Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, ei, fruit, groente, kaas, knoflook, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, peterselie, rijst, suiker, tijm, ui, vis, vlees, water, zaden, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: